CTEK MXS 5.0 T Batteriladdare Expandera

CTEK MXS 5.0 Batteriladdare

995,00 kr

Avancerad allroundladdare med temperaturkompensation! Helautomatisk 8-stegsladdare för 12V-batterier mellan 1,2 och 110Ah. Perfa för MC, moped och bil.

Läs mer

Lagerstatus Finns i lager

CTEK MXS 5.0 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med inbyggd automatisk temperaturkompensering som erbjuder oslagbar prestanda för blybatterier från 1,2 Ah upp till 110 Ah. MXS 5.0 löser många olika batteriproblem och är idealisk för användare med höga krav. MXS 5.0 erbjuder kontroll av batteriets tillstånd för att undersöka om det går att ladda och kan bibehålla laddningen, ett patenterat automatiskt avsulfateringssteg och ett särskilt rekonditioneringssteg för återhämtning och återställning av djupt urladdade och skiktade batterier. AGM-alternativet är perfekt för att maximera prestanda och livslängd på de flesta stoppstart- batterier. Den inbyggda temperaturkompenseringen säkerställer bästa laddningsprestanda även i extrema förhållanden. Den patenterade Float-/ Pulse-underhållsfunktionen gör MXS 5.0 idealisk för långsiktigt underhåll. Hela processen med testning, laddning och underhåll av batteriet är enkel att utföra via en tydlig LED-display.

MXS 5.0 är en helt automatisk 12 V-laddare av typen "anslut och glöm bort" och innefattar åtta laddningssteg och ett val av SMALL BATTERY- och NORMAL BATTERY-program. Alternativen RECOND och AGM fungerar fristående eller tillsammans i både programmet SMALL BATTERY och programmet NORMAL BATTERY för att erbjuda användaren fl exibilitet. Ett brett laddningsutbud för alla typer av blybatterier från 1,2 Ah upp till 110 Ah med ytterligare underhåll upp till 160 Ah. Stänk- och dammtålig (IP65). MXS 5.0 är lätt och säker att använda, skyddar fordonselektroniken, är gnistfri, erbjuder skydd mot inkoppling med fel polaritet och är kortslutningssäker. MXS 5.0 levereras med en 5-årsgaranti
.
 
FUNKTIONER

Auto: Helautomatisk optimal laddning

12V: För alla typer av bly-syrabatterier

Steg 7: Fulladdat batteri

Steg 8: Underhållsladdning

COLD/AGM: För laddning i kyla och av AGM-batterier

RECOND: Rekonditionering av djupurladdade batterier

FAKTA

Volt: 12V

Spänning AC: 220–240VAC, 50–60Hz

Laddspänning: NORMAL: 14.4V, COLD/AGM: 14.7V, RECOND: 15.8V

Min. batterispänning: 2.0V

Laddström: 5A max

Ström, nät: 0,65A rms (vid full laddström)

Backström: <1Ah/månad

Rippel: <4%

Omgivningstemp: -20°C till +50°C, uteffekten reduceras automatiskt vid högre temperaturer

Laddartyp: 8-stegs helautomatisk laddningscykel

Batterityper: Alla typer av 12V bly-syrabatterier (WET, MF, AGM och GEL)

Batterikapacitet: 1,2–110Ah, upp till 160Ah för underhåll

Dimensioner: 168 x 65 x 38mm (L x B x H)

Kapslingsklass: IP65

Vikt: 0.6kg

ctek, cetek, setek, c-tek,  ce-tek, se-tek

Jag förstår

Vi använder Cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer