Rislyktor Khom Loy

Våra rislyktor passar perfekt för att skapa en bra stämning vid speciella tillfällen som födelsedagar, nyår, bröllop, högtider, fester, festivaler, sorg, lycka, påsk, nyårsafton, midsommar, dom passar även för företag som vill marknadsföra sig... Eller om du bara tycker det är kul.

Våra rislyktor håller en väldigt hög kvalité, Rislyktorna som vi tillhandahåller är själv testade av oss för att säkerställa dess funktion.

Klicka här för att läsa om Instruktioner & Säkerheten kring RISLYKTOR innan du handlar!

Nu blir det enklare för dig som planerar uppsläpp av svävande lyktor. Från och med den 1 november 2013 behövs inget tillstånd från Transportstyrelsen för uppsläpp av svävande lyktor. Det är tillåtet att släppa upp max 50 lyktor per gång oavsett stigningshöjd. Lyktorna får max vara 100 cm höga.

 

Om platsen för ditt uppsläpp ligger nära en flygplats (10 kilometer eller närmare fågelvägen), måste du kontakta den flygplatsen i god tid innan du planerar att släppa upp lyktorna.

 

Klicka här för att läsa om reglerna

 Sortera efter:
Svävande Rislyktor och det är 2 st i varje förpackning. Tyst, miljövänligt och vackert! Bränsle ingår. Priset är för ett par = 2 stycken.
Klassiska rislyktor som väldigt effektfullt sakta stiger mot skyn. Finns i flera färger, röda, lila och blå.
Klassiska rislyktor i form av stora röda hjärtan som väldigt effektfullt sakta stiger mot skyn. Vackert och romantiskt!