Reducerat pris! NZI HELIX 234 blanksvart Expandera

NZI HELIX 234 blanksvart

995,00 kr

-300,00 kr

Öppen hjälm med visir tillverkad av äkta polycarbonate i en futuristisk design.

Läs mer

Lagerstatus Finns i lager

Öppen hjälm med visir tillverkad av äkta polycarbonate i en futuristisk design.

 

Skal:

  • ECE/UN R22.05: Alla NZI Hjälmar är ECE/UN R22.05 märkta, detta är den europeiska normen för motorcykelhjälmar.
  • Skyddande inre skal: Skyddet kring en hjälm består inte enbart av ett hårt yttre skal, utan även ett mjukare inre skal, som faktiskt är en mycket viktig del i att skydda huvudet mot stötar. Denna skyddsstoppning är tillverkat av expanderad polystyren och är speciellt utformad för att absorbera krafterna vid en sammanstötning. NZI Hjälmarna använder en multi-densitet absorptionsstoppning på ett tillfredsställande sätt så att krafterna absorberas runt hjälmen.
  • Thermoplastic: En del av NZI Hjälmarna är gjord av polykarbonat genom formsprutning. Polykarbonaten (plasten) smälts och injiceras sedan i en form under mycket högt tryck. Skillnaden mellan fiber och polykarbonat hjälmar framgår på två sätt, hållbarheten på hjälmen, det rekommenderas generellt att byta en polykarbonat hjälm var 3-5 år och en fiber hjälm var 5-7 år. Utöver detta så är fiberhjälmar lättare och därför mer bekväm att använda än vad en polykarbonathjälm är.

Visir:

  • 3D: 3D visir ger den bästa aerodynamiska och presterande egenskaperna att kunna se. 

Ventilation: 

  • Luftintag: Att ha en effektiv ventilation är nödvändigt så att luften faktiskt kommer in i hjälmen. NZI Hjälmarna använder högteknologiska kanaler innanför den övre delen av hjälmen, luften kan alltid flöda fritt genom hjälmen.

Komfort: 

  • Hjälmpåse: NZI Hjälmarna levereras med en hjälmpåse så att du kan skydda och bära hjälmen när du inte är på hojjen.
  • Micrometric quick release: Det mest bekväma och enklaste justerbara spänne som finns, lätt att använda, även med handskar. NZI Hjälmarna använder denna hakrem i alla hjälmar förutom racinghjälmarna då man oftast använder Dubbla d-ringar.
  • Borttagbara och tvättbara kindkuddar: Alla kindkuddar från NZI är mycket enkla att demontera och tvätta med vatten och mild tvål.
  • Borttagbar och tvättbar inredning: Praktiskt taget alla NZI hjälmar har en helt avtagbar och tvättbar inredning. I den övre delen hjälmarna används material som Outlast.
Jag förstår

Vi använder Cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer