NZI Convert III - vit Expandera

NZI Convert III - vit

1 995 kr

Denna hjälm passar dom flesta oavsett om du kör motorväg eller i stan. Integrerat solvisir.

Läs mer

Denna öppningsbara hjälm passar dom flesta oavsett om du kör motorväg eller i stan.

Reptåligt visir.

Den levereras med en mängd funktioner, Bluetoothförberedd, Pinlock och solskyddet för att göra din resa så enkel som möjligt.Solskyddet för att göra din resa så enkel som möjligt. 

Skal: 

 • Chin guard: Denna uppfällbara hjälm har en front som kan öppnas uppåt. Denna del består av polykarbonat och skyddar ditt ansikte i en eventuell olycka. Man ska helst inte köra med fronten öppen. 
 • ECE/UN R22.05: Alla NZI Hjälmar är ECE/UN R22.05 märkta, detta är den europeiska normen för motorcykelhjälmar.
 • Skyddande inre skal: Skyddet kring en hjälm består inte enbart av ett hårt yttre skal, utan även ett mjukare inre skal, som faktiskt är en mycket viktig del i att skydda huvudet mot stötar. Denna skyddsstoppning är tillverkat av expanderad polystyren och är speciellt utformad för att absorbera krafterna vid en sammanstötning. NZI Hjälmarna använder en multi-densitet absorptionsstoppning på ett tillfredsställande sätt så att krafterna absorberas runt hjälmen.
 • Thermoplastic: En del av NZI Hjälmarna är gjord av polykarbonat genom formsprutning. Polykarbonaten (plasten) smälts och injiceras sedan i en form under mycket högt tryck. Skillnaden mellan fiber och polykarbonat hjälmar framgår på två sätt, hållbarheten på hjälmen, det rekommenderas generellt att byta en polykarbonat hjälm var 3-5 år och en fiber hjälm var 5-7 år. Utöver detta så är fiberhjälmar lättare och därför mer bekväm att använda än vad en polykarbonathjälm är.


Visir: 

 • 3D: 3D visir ger den bästa aerodynamiska och presterande egenskaperna att kunna se.
 • "One Push" Solvisir: NZI använder sitt eget system för det inbyggda solskyddet. Det inbyggda solskyddet styrs av en "One-Push" knapp som gör att man kan fälla visiret upp och ner på ett bekvämt sätt.


Ventilation: 

 • Luftutblås: Att ha en god ventilation är en väldigt viktig del av hjälmen, luften släpps ut genom baksidan av hjälmen tack vare det luftutsug som finns, detta skapar ett flöde av varm luft som åker genom hjälmen.
 • Luftintag: Att ha en effektiv ventilation är nödvändigt så att luften faktiskt kommer in i hjälmen. NZI Hjälmarna använder högteknologiska kanaler innanför den övre delen av hjälmen, luften kan alltid flöda fritt genom hjälmen.
 • "One Push" ventilationsreglage: NZI är uppfinnaren av "One-Push ventilationskontrollen". Detta system har fördelen att det är mycket användarvänlig, både med eller utan handskar. Resultatet är att föraren inte behöver leta efter en liten spak och därför tillbringar tid på annat än att köra, vilket ökar säkerheten.


Komfort: 

 • Hjälmpåse: NZI Hjälmarna levereras med en hjälmpåse så att du kan skydda och bära hjälmen när du inte är på hojjen.
 • Micrometric quick release: Det mest bekväma och enklaste justerbara spänne som finns, lätt att använda, även med handskar. NZI Hjälmarna använder denna hakrem i alla hjälmar förutom racinghjälmarna då man oftast använder Dubbla d-ringar.
 • Nässkydd: Nässkydd är användbara för att avleda utandningsluft från visiret så att imma inte uppstår, det skyddar även en del av ansiktet mot insekter, grus, etc. när du har visiret öppet.
 • Integrerad Bluetoothpanel: NZI förbereder sina hjälmar med NZI Tech Com Bluetooth-system. Detta system är en eftermarknadspryl som kan installeras i hjälmen på bara 3 minuter.
 • Borttagbara och tvättbara kindkuddar: Alla kindkuddar från NZI är mycket enkla att demontera och tvätta med vatten och mild tvål.
 • Borttagbar och tvättbar inredning: Praktiskt taget alla NZI hjälmar har en helt avtagbar och tvättbar inredning. I den övre delen hjälmarna används material som Outlast.


Storlekar: 

 • Att tänka på: En skalstorlek måste vara så tillfredsställande som möjligt för att hjälmen skall sitta rätt på huvudet, därför tillverkar NZI många storlekar både på inredningen och även det yttre skalet. Genom att även tillverka skalet utefter storleken på inredningen så kan man få en så aerodynamisk och lätt hjälm som möjligt.
 
Jag förstår

Vi använder Cookies för att din användarupplevelse ska bli så bra som möjligt. Läs mer